ЗА УЧЕНИКА
ЗА ДЕЦА
ХОБИ и АРТ

Ученическа раница LEGO Star Wars Stormtrooper High сет

  • Кат. номер: SKU 20014-1829

Принтът на Дарт Вейдър е с високо качество на изображението и със сигурност ще очарова бъдещите собственици на раницaта. Новост са светлоотразителните символи, както и добре познатите полета и знаци, които правят детето забележимо дори и в тъмните часове на деня.

С голямо отделение и вътрешна преграда, може да съберете всичко необходимо за училище. С удобните регулируеми презрамки, допълнителни странични мрежести джобове за бутилки с вода, преден горен джоб за училищен несесер, тази раница ще се превърне в едно от приятните усещания с които децата свързват ходенето на училище. Вътрешен джоб с цип за ученически бележник. Прозрачен джоб със срочната програма, пришит в капака. Вграден ключодържател (само ринг без LEGO  фигурка). Допълнително устойчивата на мръсотия и водоотблъскваща материя, здравите ципове, и твърдото, стабилно дъно правят раницата верен другар на ученика години наред.

Здрава и ергономична ръкохватка в черен цвят. Челен долен термо джоб за съхранение на топла храна или напитки.

Koмплeктът включвa:

+ Учeничecкa paницa с размери: височина 38см, ширина 28 см и дълбочина 20 см, тегло 700 грама, и обем от 16/24 литра (с включена горна част).

+ Мини раница за отделяне на спортен екип от останалите принадлежности, която лесно и здраво се закрепва за основната част с помощта на здрави катарами 

Подходяща за деца над 5 години.

175,00 лв.
Базова цена: 175,00 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Характеристики
Тип:
Ученическа раница
Пол:
 За момче
Възраст:
1-3 клас
Отделения:
едно