ЗА УЧЕНИКА
ЗА ДЕЦА
ХОБИ и АРТ

Ученическа раница LEGO® Stars Pink Optimo сет

  • Марка: LEGO
  • Кат. номер: 20109-2106

Optimo е перфектната ученическа LEGO Iconic раница за деца в начален етап (от предучилищен клас нагоре).

Принтът на Iconic LEGO главата и звездите са с много високо качество на изображението и със сигурност ще очароват бъдещите собственички на раницaта.

Лека раница с прикрепяща се към нея спортна чанта за физическо и изолиран преден джоб, който поддържа храната свежа през деня. Тя разполага с отделение за удобно съхранение на несесер отпред под капака и два мрежести странични джоба за бутилка вода и малки вещи. Вътре - ученическа програма, етикет за име на детето, едно голямо отделение с вътрешен разделител за съхранение на тежките учебници най-близо до гърба. Малък джоб за ученически бележник. Вграден ключодържател (само ринг без LEGO фигурка) на който може да се "кликва" също и LEGO портмоне. 

Раницата предлага висок комфорт при носене с мек мрежест заден панел с въздушен поток и регулируеми презрамки за рамо и гръдна презрамка за индивидуално прилепване. Долният панел на твърдия корпус дава стабилност и повдига чантата до ниво, защитено от замърсявания и малки локви, а отразяващите се детайли от четирите страни на чантата осигуряват допълнителна безопасност в сумрачните часове на деня. Раницата е изработена от материал, отблъскващ водата и мръсотията.

Светлоотразителни "шнурове" обкантват предния термоизолиран джоб, като остават видими от всеки възможен ъгъл (странично и отпред). Допълнително светлоотразителни полета от двете страници ( усмихната глава на iconic мини LEGO момичешка фигурка).

Здрава и ергономична ръкохватка. 

Koмплeктът включвa:

+ Учeничecкa paницa с размери: височина 40 см, ширина 28 см и дълбочина 22 см, тегло 750 грама, и обем от 16/24 литра (с включена горна част).

+ Мини раница/тип торба за отделяне на спортен екип от останалите принадлежности, която лесно и здраво се закрепва за основната част с помощта на здрави катарами

Сетът раница е подходящ за деца над 5 години.


Материал: 100% Полиестер

198,00 лв.
Базова цена: 198,00 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Характеристики
Тип:
Ученическа раница
Пол:
За момиче
Възраст:
1-3 клас
Отделения:
едно