ЗА УЧЕНИКА
ЗА ДЕЦА
ЗА ОФИСА

MАСЛЕНИ ПАСТЕЛИ 36 ЦВЯТА COLORINO ARTIST

  • Марка: Colorino
  • Кат. номер: 65726

Серия Artist на Colorino е серия най-висококачествени продукти за деца, за които рисуването е истинска страст.

36 цвята висококачествени художествени пастели, чрез които могат да се постигнат фини ефекти.

Отлична покривност на цветовете. Позволяват фини ефекти на сенките и смесването на цветовете. Те могат да се използват сухи и мокри с терпентин.

Могат да се използват върху хартия, картон и платно.

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Колекцията Colorino Artist включва висококачествени професионални материали за изготвяне и дизайн за професионалисти и любители. Марката Colorino, имайки предвид големите очаквания на художниците, предлага богат избор от професионални материали за скициране и рисуване. Колекцията Colorino Artist включва: моливи, акварелни моливи, графитни моливи. маркери за рисуване, цветни химикалки, маслени пастели, сухи пастели. Продуктите на Colorino Artist се отличават с уникална цветова гама, с дълбоки и силни тонове. Те се характеризират с високо съдържание на пигменти. Продуктите на Colorino Artist ви позволяват да създадете перфектната картина, илюстрация, скица. В раздела Colorino Artist всеки начинаещ и професионален график, илюстратор или дизайнер ще намери нещо за себе си.

15,50 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 15,50 лв.
Моля, изберете:
Подобни продукти