ЗА УЧЕНИКА

ЗА УЧЕНИКА

виж продукти
ЗА ДЕЦА

ЗА ДЕЦА

виж продукти
ХОБИ и АРТ

ХОБИ и АРТ

виж продукти

Ученическа раница LEGO® NINJAGO® Team Golden Extended

86,90 лв.
  • Марка: LEGO
  • Кат. номер: 20222-2204
- +
добави в количката
Моля, изберете:

Paницата LEGO Ninjago е лека и компактна. Дизайн, специално разработен за деца на възраст между 6 и 8 години за събере всичко необходимо за деня за училище.

Страхотният детайлен принт на Златната нинджа на предния панел ще впечатли всички фенове на LEGO NINJAGO.  

Раницата е с ергономичен, подплатен гръб с пришит контур на тухличка, меки и регулируеми презрамки със здрави катарами. Закопчаване под гърдите за по-прецизно фиксиране към детския гръб, чрез светлоотразителна лента. Водоотблъскваща материя, която трудно задържа мръсотия. Стабилни ципове с метален накрайник, завършващи с черен iconic LEGO елемент. Здрава дръжка. Два мрежести странични джоба за бутилка с вода.

Нашивка LEGO NINJAGO от предната страна.

Две големи отделения и преден джоб в които може да съберете всичко необходимо за училище.

Всички отделения и джобове са обшити с жълт хастар на LEGO тухлички. В основното отделение - етикет за надписване имената на детето.

От всичките си страни раницата разполага с отразяващи светлината елементи за по-голяма безопасност на детето, когато пресича улицата или се придвижва в лоши метеорологични условия. Всички светлоотразителни ленти дават възможност на тях да се закачат катарами с аксесоари или ключове.

За ушиване на раницата е използвана материя, получена от 100% рециклирани бутилки за вода, съгласно световен стандарт за рециклиране GRS (международен, доброволен,  продуктов стандарт за рециклирано съдържание, социални и екологични практики и химически ограничения).

Размерите са: височина 40 см, ширина 27 см и дълбочина 18 см.

Обем: 18 литра

Тегло: 360 грама

Състав: 100% полиестер

 
 
 
 
 
Характеристики
Тип:
Ученическа раница
Пол:
 За момче
Възраст:
1-3 клас
Отделения:
Две