ЗА УЧЕНИКА

ЗА УЧЕНИКА

виж продукти
ЗА ДЕЦА

ЗА ДЕЦА

виж продукти
ХОБИ и АРТ

ХОБИ и АРТ

виж продукти

Бутилка за вода Midnight Wish 475ml

28,00 лв.
  • Марка: Ars Una
  • Кат. номер: 55021296
- +
добави в количката
Моля, изберете:

Детска бутилка Ars Una с вместимост 475ml и страхотен дизайн. Изработена е от безопасна кополиестерна пластмаса Tritan и както всички  бутилки Ars Una, не съдържат опасните за здравето BPA, BPS, BPF.

Бутилката има капачка със заключващ механизъм, с който се работи лесно и не позволява на течността да се разлее. Бутилките могат да бъдат спокойно пренасяни в чанти или раници. Бутилката е удароустойчива, което я прави особено подходяща за деца.

Знаете ли, че..

  • Бутилките Ars Una са изработени от пластмаса без BPA, така че са напълно безопасни, тъй като никакви вредни вещества не могат да се разтворят от материала на бутилката
  • Какво е BPA? Бисфенол-А е една от най-често срещаните суровини в пластмасовата индустрия и изследванията показват, че той може да повлияе неблагоприятно върху развитието на човешкия мозък и други органи в дългосрочен план, да наруши хормоналния баланс на децата - поради което считаме за важно да предлагаме бутилки Аrs Uba от пластмаса без BPA.
  • Материалът на бутилките Ars Una е кополиестер Eastman Tritan, пластмаса, получена от растителен източник. Бутилките Ars Una не съдържат нито BPA, нито двете често използвани заместващи съставки (BPS и BPF). Обръщаме внимание на нашата околна среда - основният материал от кополиестер Easts Tritan на бутилките Ars Una е многократна, екологична пластмаса. Бутилките Ars Una са с високо качество, суровината им отговаря на изискванията на най-строгите разпоредби за материали, които са в контакт с храни, включително германската LFGB и американската FDA.

Размери: 20 x 6 см

Бутилката не е подходяща за използване в миялна машина и микровълнова печка! 

Всички бутилки и термоси на Ars Una имат сертификат TÜV за отлично качество и безопасност на бутилките.

Характеристики
Тип
Детска бутилка за течности
Пол
За момиче