ЗА УЧЕНИКА
ЗА ДЕЦА
ХОБИ и АРТ

Ученическа раница TURTLE - Panda Balloons

  • Марка: COOLPACK
  • Кат. номер: E15548

Раницата модел Turtle разполага с две основни отделения. Едното е широко, разделено с преграда и се затваря с двоен цип, който стига до долната част на раницата за максимално улеснение на ученика. Предното отделение е малко, снабдено с органайзер за дребните вещи и място за ключове; също се затваря с двоен цип за по-голяма надеждност.

Страничните джобове са подходящи за бутилки за вода. Дъното е подсилено, гарантирайки по-добра стабилност на раницата при оставяне на земята.

Голямо предимство на тази раница е регулируемият колан, който се закопчава на гърдите. Той спомага за равномерното разпределение на тежестта, като отнема напрежението от врата и кръста и спомага за запазване на правилната стойка. На гърба има отбелязани размери, според които лесно да фиксирате гърба според височината на детето.

Раници модел Turtle са предназначени за деца 1-3 клас, тъй като имат 3-точкови регулируеми презрамки. Раменните презрамки са подплатени и прилягат идеално по извивките на тялото. На гърба има отбелязани размери, според които лесно да фиксирате раницата според височината на детето.

  • Размер : 44 х 29 х 16 см
  • Обем 25l
109,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 109,00 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Характеристики
Тип:
Ученическа раница
Пол:
За момиче
Възраст:
1-3 клас
Отделения:
Две
Подобни продукти