ЗА УЧЕНИКА
ЗА ДЕЦА
ХОБИ и АРТ

Ученическа раница Santoro Gorjuss Be Kind To Yourself

  • Марка: Santoro Gorjuss
  • Кат. номер: 1201GJ04

Ученическата раница Santoro Gorjuss "Be Kind To Yuorself" е идеалният спътник за младите ученици, които търсят стил и практичност съчетани в едно. Раницата се състои от две обширни отделения с достатъчно обем вътре. 

Крайното просторно основно отделение се затваря със здрав объл цип с логото на Santoro Gorjuss. В него има малък самостоятелен джоб с цип. Позволява съхранение на учебници, тетрадки и други ученически принадлежности. 

Другото отделение е по-малко и отново се затваря с объл цип с логото на Santoro Gorjuss. Също така е закачен гумен ключодържател с надпис ”be kind”.
Отпред в долната част има голям дълбок джоб, в който може да стоят портмонето, телефонът или пък ключовете на детето ви. Затваря се със здрав объл цип с логото на Santoro Gorjuss. Върху него има пришит голям гумен бадж Santoro Gorjuss с формата на дъга. 

Раница е удобна за носене, благодарение на здравите, подплатени и регулируеми презрамки. Освен това разполага с ергономичен гръб, дръжка за хващане и два странични джоба за бутилката за вода на ученика.

Раницата е изработена от полиестер.
Размери: 30 x 43 x 20 cm

131,90 лв.
Базова цена: 131,90 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Характеристики
Тип:
Ученическа раница
Пол:
За момиче
Възраст:
1-3 клас, 4-8клас
Отделения:
Две