ЗА УЧЕНИКА
ЗА ДЕЦА
ХОБИ и АРТ

Ученическа раница Super Mario Blue Standart

  • Марка: Super Mario
  • Кат. номер: 69995

Ученическата раница с принт на SUPER MARIO ще се хареса на всички почитатели на видео играта. Раницата се състои от две обширни отделения, които се пристягат с шнур.

Основното голямо отделение, до самия гръб на раницата, има малък джоб с цип за съхранение на бележник или документи. Другото голямо отделение също е доста обширно. И двете са достатъчно просторни, за да съберат всичко необходимо за учебния ден. Има капак, който покрива тези две основни отделения. На него има джоб с обемен надпис “SUPER MARIO”, който се затваря със здрав цип с брандиран гумен накрайник.

На предния панел раницата има допълнителен дълбок джоб, в който може да се държат ключове, портмоне, телефон или други дребни аксесоари. Той се затваря със здрав цип с брандиран гумен накрайник и е с дизайн на SUPER MARIO.

Раницата е удобна за носене, благодарение на здравите, подплатени и регулируеми презрамки. Освен това разполага с твърд анатомичен вентилиран гръб от мемори пяна, както и с дъно от мемори пяна. Отдолу на раницата има предпазващи от износване бутони. Също така раницата има дръжка за хващане и два странични джоба за бутилка за вода или чадър. Обемът на раницата се регулира чрез двустранните пристягащи се ципове.


Материал: Полиестер
Размери: 41 х 29 х 22.5 (13.5+9) см

159,90 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 159,90 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Характеристики
Тип:
Ученическа раница
Пол:
 За момче
Възраст:
1-3 клас, 4-8клас
Отделения:
Две
Подобни продукти